Om os

SOMEBODY ELSE er et kunstnersamarbejde mellem art director Rine Boland Folden og fine art fotograf Linda Hansen. Sammen har vi skabt plakatserien ‘Life in Plastic by SOMEBODY ELSE’.

Det startede med ideen om at udforske små legetøjs-plastikdyrs personlighed gennem klassisk portrætfotografi. Dyrenes individuelle karakter får lov at træde frem på billederne, og fortæller historien om hvem de er. Historier, der findes i deres udtryk, rynker, skrammer og slid – det, vi alle får af tidens tand, og som gør os til de individer, vi er. Billederne stammer fra Linda Hansens billedserie ”Life in Plastic” fra 2008, og har været udstillet i både ud- og indland. Rine Boland Folden har taget plastikdyrene til sig og givet dem et nyt liv, en ny historie og et nyt udtryk.

Linda og Rine’s indgangsvinkel til kreativitet er forskellig og det udnytter vi til at opnå nye visuelle udtryk. For SOMEBODY ELSE er det vigtigt at kunsten er mere end bare udsmykning. Der skal være en historie. En historie man kan fordybe sig i.

Kunst og design skal være tilgængeligt for alle og derfor producer vi alle vores plakater i standardmål og til rimelige priser. Men vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor er vores plakater trykt med to ekstra pantonefarver, der giver flotte jævne farveflader, som ikke kan opnås med digitalt print. Vi anvender kun miljørigtigt FSC-mærket kvalitetspapir til vores plakater.

 

SomebodyElse_Linda-Rine_1


Linda Hansen
(tv) har tidligere lavet en fotobog af kvinder, der hedder det samme som hun selv. Her var hun rundt i hele Danmark og fotografere sine navnesøstre. Desuden har hun lavet portrætserien ”Kvinder I Tiden”. Begge værker har fået priser for deres stærke udtryk. Linda underviser på Københavns Film- og Fotoskole, og har været Freelance-fotograf siden 1997.

Rine Boland Folden (th) kommer fra reklameverdenen, hvor hun til dagligt arbejder med store brands – danske, såvel som internationale. Rines drivkraft findes i den gode ide, men hun har også en stor forkærlighed for grafisk design og æstetik. Men hvor man i reklameverdenen skal kunne tilpasse sig den enkelte kundes ønsker, nyder Rine også at kunne udfolde sig kreativt på egne præmisser. Kunstnersamarbejdet ”SOMEBODY ELSE” giver plads til netop dette.